CA LA FLORINDA estrena web

Després de cinc anys amb la mateixa web, avui és un gran dia per CA LA FLORINDA i per tots els seus clients i amics ja que estrenem web: www.calaflorinda.com
Aquesta nova web s’ha de convertir en un espai obert, interactiu, connectat amb diferents espais virtuals (facebook, youtube) on podrem compartir opinions, activitats, aconteixements… és a dir una mica de tot.
Dono les gràcies a l’esforç i a la dedicació de la Gemma Urgell i del Ricard Espelt que sense ells aquest aconteixement no hagués estat possible. A més a més, a Chelo una companya de feina que m’ha ajudat amb les traducccions en anglès.
Llàstima que virtualment no poguem brindar en cava, però tinc la copa de cava aquí al davant meu per fer un brindis a la salut de tots i desitjar que aquest sigui l’inici d’una nova i pròspera etapa.
Moltes gràcies i felicitats

After five years with the same web, today, it is a great day for CA LA FLORINDA and for all its clients and friends as we have got a new web.
This new web has to become an open space, interactive, conneted to different virtual spaces ( facebook, youtube) where you can share opinions, activities, events……that is a few of different things.
I want to thank Gemma Urgell and Ricard Espelt for their effort and dedication as they have made this dream come true. Besides, Chelo a colleague who has helped me with the translations in English.
It is a real pity that we cannot drink a toast with cava virtually, but there is a glass of cava in front of me to drink to all your very good health and wish this moment to be the beginning of a new and prosperous stage.
Thank you very much.

Deixa un comentari

*

Tradueix »