CA LA FLORINDA amb la FIRA DEL GALL de Vilafranca del Penedès.

fira del gallEls dies 18 i 19 de desembre tindrà lloc, a Vilafranca del Penedès, una nova edició de la Fira del Gall, un esdeveniment gastronòmic i festiu de molta rellevància al Penedès.

 Es tracta d’una fira molt concorreguda que es celebra el cap de setmana abans de Nadal. Tota la pagesia baixa a la vila posant a la vista de tots els passants els millors productes de llurs galliners: galls, gall d’indis, ànecs, tots grassos i ben nodrits. S’hi pot trobar els millors exemplars de l’aviram autòcton del Penedès: el gall de ploma negra brillant, la gallina del Penedès i l’ànec mut.

Comença a preparar el Nadal, amb la teva familia i/o amics, allotjant-vos durant aquest cap de setmana a CA LA FLORINDA (www.calaflorinda.com), participant i gaudint de totes les activitats que hi ha programades.

.

Deixa un comentari

*

Tradueix »