SUGGERIMENT PER AQUEST CAP DE SETMANA 3/5 SETEMBRE

Són moltes les activitats que es poden realitzar estant allotjat a la nostra casa rural. Una d’elles i molt recomenada és la participació en la FESTA MEDIEVAL de CALAFELL.

Calafell mercat medieval 2011es transforma en una vil•la del segle XV, amb motiu de la celebració de la XIV edició del Mercat Medieval.

Cavallers, masoveres, faquirs, venedors d’espècies i donzelles són alguns dels personatges que envairan els carrers del nucli antic de Calafell, situat a l’entorn del Castell.

En el Mercat Medieval de “Calaphel” hi són representades les 3 cultures: la jueva, la cristiana i la musulmana. Com a novetat, enguany darrere el castell hi haurà instal•lat un campament medieval amb aprenents de cavaller i tendes medievals, on es recrearà la vida quotidiana amb diverses activitats: jocs, cavallerisses, entrenament en l’ús de les armes, tir amb arc i escenes de lluita.

Al llarg dels dos dies, a més de les parades del mercat, hi haurà un domador de serps, exposició d’aus rapinyaires, exhibicions de falconeria, torneigs medievals, caravana de rucs, atraccions, jocs i tallers infantils. També hi haurà la possibilitat de participar en algun dels 12 tallers d’oficis presents al mercat (baster, filadora, forner, orfebre, etc.).

mercatmedieval 2A més, quatre persones aniran informant als visitants sobre les activitats que es duran a terme al Castell de Calafell: titelles, visites teatralitzades, visites temàtiques, etc. A la nit, es farà un concert medieval, dins el cicle “Nits al Castell”, que anirà a càrrec de L’Incanteri.

També cal destacar l’espectacle nocturn “La revolta del delme”, una representació sobre uns fets reals que van tenir lloc a Calafell, quan els pagesos es van revoltar contra la voluntat de l’amo, el senyor de Palou, de cobrar una desena part dels fruits que recollien.

Aquí teniu el PROGRAMA de totes les activitats que es duran a terme.

Deixa un comentari

*

Tradueix »