Packs turístics, a la mida.

CA LA FLORINDA ofereix diferents packs turístics..

Pack Personalitzat, Pràctic i Particular, adaptat a totes les butxaques.

Segons l’ interès del client, podem estudiar, conjuntament, diferents possibilitats de les activitats que es poden realitzar a la zona, amb ajut dels col·laboradors i fer un pack a la mida del grup.

Empreses col·laboradores amb CA LA FLORINDA que fan descomptes especials per poder realitzar els diferents packs turístics i que estan ubicades dins d’un radi de 15 km:

1. – Xerigots (Vilafranca) Es tracta d’una botiga especialitzada en vins i formatges que ofereixen sessions de maridatge de vins catalans amb formatges de tot el món.

2. – Celler Augustus-Fòrum (el Vendrell). Celler familiar amb molta història. El seu peculiar nom fa referència al secret, de 2.000 anys d’antiguitat, que amaga entre les seves vinyes els vestigis històrics del que en el seu dia va ser la Via Augusta, la  via romana que connectava Roma amb les ciutats més importants de la Península Ibèrica. La grata presència del sol i la proximitat de la Mediterrània converteix aquesta finca en un lloc privilegiat per obtenir excel·lents maduracions, que deriven de les selectes varietats de: Chardonay, Merlot, Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc.

3. – Restaurant El Molí de Cal Tof. (el Vendrell). Cuina típica catalana, elaborada amb productes casolans i naturals. Especialitzat en xatonades i calçotades. Àmplia carta de vins del Penedès.

4. – Hípica Joan (Bellvei). Rutes a cavall entre vinyes, pel Parc Natural del Foix, per visitar les Bodegues. A més, es pot realitzar aquestes rutes en cotxe de cavalls.

5. – Golf La Graiera (Bellvei). Camp de golf de 18 forats i Pitch and Putt amb tres espectaculars llacs amb flora i fauna del territori, amb vistes al mar.

6. – Karting Vendrell (el Vendrell). Descomptes especials. Organització de carreres i competicions entre grups.

A més a més, els obsequiem amb una ampolla de vi i una de cava.

Si necessiten més informació, no dubtin en contactar amb nosaltres.

[singlepic id=442 w=320 h=240 float=]

Deixa un comentari

*

Tradueix »