La tardor, tot una festa al Penedès

Ens trobem a la recta final de l’estiu i comença la rutina diària. La major part de vosaltres ja heu fet les vacances d’estiu, d’altres,  les esteu acabant.. però de segur que encara hi ha qui pensa fer-les durant la tardor o intentarà fer una escapadeta de cap de setmana.

Ca La Florinda us proposa una nova manera d’organitzar aquestes escapades, en família o en grups reduïts, personalitzada, adaptada a les preferències del grup i a les seves necessitats i participant de les activitats del camp..

La tardor, tot una festa a El Penedès.

El Penedès, s’omple de color a la tardor, es consoliden els esforços de tot l’any. És el moment de la recollida del fruit: el raïm, las garrofes, les olives. És l’estació de la Festa de la verema, de l’oli i vi novell, d’assaborir el pastís de garrofa, de gaudir de les fires gastronòmiques i culturals que s’organitzen durant aquesta temporada.

       La verema

 

 

 

 

 

 

 

           Plegar i recollir les olives
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Plegar garrofes

          Degustar el típic pastís de garrofa

 

 

 

 

 

 

Viu la tardor, en família durant un cap de setmana

 Descobriu les activitats que podeu realitzar, en família o en grup, en contacte amb la natura participant d’allò que més us agrada. Aquesta és una de les propostes que us oferim:

  •  Allotjament per a 12 persones (nens inclosos), dues nits.
  • Barbacoa preparada pel grup.
  • Activitats relacionades amb la tardor: passeig per les vinyes (a peu o en bici), veure les diferents maneres de collir el raïm (a mà o a màquina), passeig pels garrofers centenaris, plegar garrofes, interès per les barraques de pedra seca i els marges, plegar olives, elaboració de l’oli.
  • Degustació de tres vins a la casa.
  • Obsequi una ampolla de vi i una d’oli .

 Preu 500 €

…. però… recordeu… us podem fer una activitat semblant  a mida amb… passejades a cavall, maridatges de vins i formatges, rutes i senderisme….

Deixa un comentari

*

Tradueix »