Ofertes especials d’hivern: 25% de descompte

Tots sabem que després de festes, de sopars, de regals … el cos demana tranquil·litat i la butxaca més. El gener sempre ha estat un mes difícil i més en els temps en què vivim, per això CA LA FLORINDA vol aixecar l’ànim i llança per a tots vostès unes ofertes increïbles ideal per a grups d’amics i familiars i més poder participar en els pròxims esdeveniments gastronòmics com el xató i les famoses Calçotades o culturals com el Carnaval.

Esdeveniments gastronòmics

Ruta del Xató La Ruta del Xató és una proposta de turisme gastronòmic que les comarques del Penedès i Garraf us presenten perquè pugueu descobrir el territori del xató, així com tots els atractius que presenta i descobrir un paisatge de vinyes, mar i espais naturals.

Temps de CALÇOTADES

 

 

La calçotada és una festa gastronòmica típica de la nostra zona que gira entorn del calçot i la seva salsa. En aquesta època de l’any qualsevol dia és perfecte per fer una calçotada i reunir-se amb la família i els amics. Ca La Florinda ja té la barbacoa a punt, carregada de llenya per a tal esdeveniment.

 Durant tots els caps de setmana de gener, febrer i fins al 13 de març, oferim el 25% de descompte i molts avantatges. Preu oferta cap de setmana: 415 € Iva inclòs Preu sense oferta 550 € Allotjament per a 12 persones, dues nits (nens inclosos) Barbacoa preparada amb llenya. Possibilitat de sortida el diumenge a la tarda sense cost addicional. Dues ampolles de vi o de cava. Una ampolla d’oli de la nostra collita A més a més, els organitzem rutes i activitats enoturístiques.

 Condicions per a la reserva

Deixa un comentari

*

Tradueix »