Preparant el Nadal

Els preparatius per a tenir la casa a punt per aquestes festes de Nadal.

Els nostres hostes s’han de trobar com a casa, per això ens interessa el detalls, l’ornamentació, el gust  i la personalització de cadascun dels espais.

                      

 

El detall de la recepció, en consonància amb tots els centres que s’han distribuït per  la casa. El Pessebre de Ceràmica, al costat de l’arbre de Nadal, amb els regals, situat a l’espai on els nens podran jugar, cantar les nadales, fer cagar el tió…. i tot allò que els agrada fer els petits i no tan petits.

 

        

El menjador amb la taula parada de festa ….i al costa …la terrassa climatitzada, un altre dels espais que s’ha tingut cura amb els detalls. La il·luminació, els llacets, les boles, els centres…. a punt pel ball, la copa, la gresca dels més grans… i no tant grans

Aquests són un dels molts detalls que hi trobareu……

Que tingueu una molt bona estada.

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.