Descobrim les nostres platges

El Baix Penedès és una terra amb caràcter on les platges i les vinyes conflueixen amb harmonia.

CA LA FLORINDA per la seva ubicació,   a prop de la platja  i de la muntanya fa que sigui un lloc atractiu i recomanat per allotjar-s’hi.

https://costadaurada.info/allotjaments/cases-rurals/ca-la-florinda

La platja de Calafell es troba a 4 Km de CA LA FLORINDA, amb un recorregut molt característic anomenat LA COBERTERA, on a mig camí hi podem trobar el Golf de la Graiera, l’Hípica Joan i la Cantera.


 

 

 

 

 

 

Calafell gaudeix de cinc quilòmetres linials i ininterromputs de platja, en el que es una façana marítima pràcticament única a Catalunya.

Les tres platges del municipi (Segur de Calafell, l’Estany-Mas Mel i Calafell) han obtingut, un any més, la bandera blava de qualitat mediambiental. Aquest guardó és atorgat per l’Associació Europea d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), i reconeix la qualitat de l’aigua de bany, la seguretat i els serveis que s’ofereixen a les platges.

Les platges de Calafell són idònies per al turisme familiar. De molt antic, Calafell ha estat conegut com «la platja del biberó», per la qualitat de la sorra i de l’aigua, per la tranquil·litat del mar i per la suavitat dels pendents quan s’entra al mar.

Situat a 6 Km de Bellvei trobem les platges dels barrims  marítims de Sant Salvador, Coma-ruga i el Francàs  que pertanyen al municipi de El Vendrell.

La costa, d’uns set quilòmetres de longitud, és baixa, rectilínia i formada per platges de sorra fina. A la tranquil·litat, la transparència i la bona temperatura del mar, s’hi ha d’afegir l’alt percentatge de iode que contenen les aigües d’aquest racó de la Costa Daurada, cosa que les fa especialment saludables.

Des de 1988 la costa del Vendrell està guardonada amb la Bandera Blava i és considerada, sovint, de les millors de Catalunya.

La platja de Coma-ruga té la reserva marina de la Masia Blanca, espai submergit típic de platja de sorra amb un suau pendent. La fauna i la flora que s’intenten protegir són representatives, a grans trets, de més de la meitat del litoral català.

Lloc ideal per a realizar submarinisme, pesca, navegació….

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.