Temps de xatonades i calçotades amb la mirada furtiva del Carnestoltes

La pujada de gener ja se li veu la cua i es comença a veure el cap del febrer, mes de disbauxa i gresca.

Aprofitant els esdeveniments gastronòmics i culturals que durant els mesos de febrer i març  tenen lloc a les  comarques del Penedès i del Garraf,  CA LA FLORINDA llança unes ofertes increïbles,  per a grups d’amics i familiars que faran possible poder gaudir de tots aquests actes.

 Esdeveniments gastronòmics 

 La Ruta del Xató és una proposta de turisme gastronòmic que les comarques del Penedès i Garraf us presenten perquè pugueu descobrir el territori del xató, així com tots els atractius que presenta i descobrir un paisatge de vinyes, mar i espais naturals.

Xatonada popular a El Vendrell

Temps de CALÇOTADES

 

La calçotada és una festa gastronòmica típica de la nostra zona que gira entorn del calçot i la seva salsa. En aquesta època de l’any qualsevol dia és perfecte per fer una calçotada i reunir-se amb la família i els amics. Ca La Florinda ja té la barbacoa a punt, carregada de llenya per a tal esdeveniment.

Festa dels Tres Tombs a Vilanova i la Geltrú

EL CARNAVAL

Aquest any els Ajuntaments de Calafell, El Vendrell, Cubelles i Cunit s’han posat d’acord per unificar els actes principals dels Carnavals, fonamentalment les rues i les activitats infantils. Per a conèixer el detalls dels programes de cada municipi es podran consultar les webs municipals: www.elvendrell.netwww.calafell.catwww.cubelles.catwww.cunit.cat.

Programa de Carnaval 2019

OFERTA ESPECIAL: 440 € IVA inclòs. 

Preu 550 € Iva inclòs. Descompte del 20 %

Del cap de setmana del 1 de febrer fins el 17 de març

Allotjament per a 12 persones, nens inclosos .

Entrada el divendres i sortida el diumenge. (2 nits)

Possibilitat de sortir el diumenge després de dinar sense cap cost addicional

Barbacoa preparada amb llenya per a fer la calçotada

Una ampolla de vi o de cava

Una ampolla d’oli de la temporada.

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.