CA LA FLORINDA TORNA A LA ‘NORMALITAT’

CA LA FLORINDA TORNA A LA ‘NORMALITAT’

Tenim ganes d’anunciar-vos que Ca La Florinda torna a obrir les portes després de l’aturada global en motiu de la pandèmia del COVID-19.

Durant aquest període de confinament i desconfinament hem aprofitat per fer algunes remodelacions i pintar. I, sobretot, hem adequat els espais, netejant-los amb profunditat, seguint el protocol de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), elaborat conjuntament amb les Comunitats Autònomes, entre elles la de Catalunya. Es tracta d’un protocol sanitari únic de tot l’estat espanyol per a preparar la reobertura del sector turístic a mesura que es va suavitzant el confinament.

Ca La Florinda, que forma part del grup de cases rurals de Cal Jafra, segueix aquest protocol i les recomanacions de les autoritats sanitàries amb un objectiu clar: volem que els nostres clients es trobin segurs, com si estiguessin a casa seva.

Ara doncs, ja tenim les portes obertes per rebre-us. Estarem encantats de què gaudiu de Ca La Florinda com si fos casa vostra.

Per informació i reserves: Tef +34 630215453  calaflorinda@calaflorinda.com

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.