PROPOSTES  PER A REALITZAR  EN FAMÍLIA I/O AMICS

PROPOSTES  PER A REALITZAR  EN FAMÍLIA I/O AMICS

Vine a Ca La Florinda amb família i/o amics i gaudeix de moltes d’aquestes activitats que oferim de manera gratuïta, només per allotjar-vos a la casa.

Les nostres propostes:

  • La descoberta del garrofer

A través d’una caminada que ens portarà en un camp de garrofers centenaris de la nostra propietat, coneixerem aquest majestuós arbre mediterrani i alguns dels seus secrets.

  • La ruta de la pedra seca: marges, barraques, refugis de pastors…

Ruta guiada per un indret de la nostra propietat conreada des d’antic per a observar aquesta diversitat de construccions de pedra seca que desafien el pas del temps.

 

  • Ruta circular i guiada al Castell de La Muga

Passejada agradable de menys de dues hores que ressegueix l’antic camí de carro que comunicava el poble de Bellvei amb les terres que envoltaven el Castell. Descobrirem les històries i secrets on es barregen llegendes i vivències.

  • Un tomb per les vinyes

Recorregut a peu o en bici, per a descobrir aquest paisatge típic del Penedès i que es pot fer en qualsevol època de l’any. Aquest itinerari ens aproparà al món de la vinya i el vi: conèixer les varietats de raïm, les seves fases vegetatives, el treball de la vinya.

  • Participació en la feina del camp: la verema, recollida de garrofes i fer caure olives

Segons en l’època en què ens trobem, es poden realitzar diferents activitats per a conèixer més de prop cadascuna d’aquestes feines.

INFORMACIÓ I RESERVES: +34  630215453   [email protected]

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.