El turisme de les coses petites

El turisme de les coses petites

Aquesta pandèmia que estem patint ens ha canviat la vida a tots. És una obvietat. Tot plegat ha provocat un canvi en la percepció del nostre entorn que fa que valorem molt més el contacte amb la natura, els espais oberts, les activitats a l’aire lliure i la gent propera.

A Ca La Florinda hem aprofitat aquest temps de confinament que hem estat tancats per dur a terme petits projectes que teníem aparcats. Així doncs, des del mes d’octubre hem arreglat les nostres vinyes, creant espais agradables on berenar i descansar. Espais que els nostres hostes podran gaudir quan vinguin a visitar-nos i que posen en valor el nostre entorn rural i les explotacions agràries.

A) Rocallisa: Finca de les oliveres i la vinya

Restauració de la cova refugi i del marge.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

B) El Sorrenc: Finca de la vinya moscatell, oliveres i barraca de pedra seca

Restauració de la barraca de pedra seca i dels marges. construcció de bancs de pedra i d’una taula amb material reciclat, amb la tècnica del mosaic.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

C) Camp d’en Coll: Finca de garrofers, oliveres, ametllers, barraca de pedra seca i marges de pedra

Restauració de la barraca i del seu entorn, recuperació d’una cisterna i un dipòsit d’aigua, arreglar marges de pedra seca i construcció d’una taula amb el peu de pedra seca i  el taulell amb un mosaic personalitzat de l’entorn.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

En aquest espai hi passa el GR que ens porta a Montserrat.

D) L’hort sostenible

Ja vam comentar en un post anterior que els  nostres hostes, la major part famílies amb nens podran gaudir de l’autèntica vida de pagès. Visitar l’hort ecològic, aprendre a reconèixer els diferents productes, participar en el cultiu i la collita de les diferents hortalisses i verdures segons la temporada.

A més a més, podran ajudar a donar menjar a les gallines i recollir els ous.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Ca La Florinda aposta per a una altra manera de fer turisme, valorant les coses petites i l’entorn rural i agrari del Penedès.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i guiades per a tots els nostres hostes.

Informació i reserves: [email protected], 977168229, 630215453

 

 

 

 

 

Deja un comentario

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.