Habitacions

Cada habitació té el nom d’una varietat de raïm del Penedès. La decoració i el mobiliari de cadascuna d’elles està pensat per a poder gaudir d’un espai acollidor, tranquil i personalitzat. Totes tenen vistes a l’exterior amb balcó o terrassa.

L’habitació 1, Xarel•lo, es troba a la part més alta de la casa, a la segona planta. És una habitació de matrimoni que se li pot afegir un llit supletori. Disposa d’una vidriera molt gran que té accés directe al solàrium, amb molt de llum. És el lloc ideal per estar tranquil i per poder gaudir d’una vista panoràmica del poble i de la comarca. A més de ser un lloc privilegiat per a prendre el sol o contemplar els estels.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

L’habitació 2, Macabeu, es troba a la segona planta. Antigament era el colomar de la casa. És una habitació doble, especialment romàntica pel seu color blau, molt recollida i íntima. Amb accés al solàrium i vistes a la terrassa.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

L’habitació 3, Parellada, es troba a la primera planta. És una habitació doble. Molt solejada. Disposa de balcó en vistes al carrer més cèntric del poble, on podem observar com es desenvolupa la vida quotidiana d’un poble petit.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

L’habitació 4, Ull de llebre, es troba al bell mig de la casa, a la primera planta. És una habitació quàdruple, molt espaiosa que té un llit de matrimoni i un llit niu per a dues persones. Té una balconera i una finestra que dóna al carrer. Decorada en tons pastel que transmeten tranquil•litat i harmonia.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

L’habitació 5, Moscatell, es troba a la primera planta. És una habitació doble molt acollidora que té sortida directa a la terrassa, on hi ha la barbacoa. Molt solejada i tranquil•la.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.